Εργαλείο για την παρασκευή ντόνατς

Ειδική Τιμή 11,90 € Regular Price 26,99 €
Προσωρινά μη διαθέσιμο
SKU
21636

Το εργαλείο για την παρασκευή ντόνατς - OEM Revolving Donuts Cutter είναι η πιο πρακτική συσκευή για την παρασκευή των αγαπημένων σνακ μικρών και μεγάλων! Σκέτα, με ζάχαρη, με σοκολάτα ή με μαρμελάδα, η γκάμα τους μεγάλη για να εξυπηρετούν και τα πιο δύσκολα γούστα! Με το εργαλείο αυτό μπορείτε να τα φτιάξετε μόνοι σας, χωρίς να ξοδεύετε μια περιουσία στα ζαχαροπλαστεία. Το εργαλείο για την παρασκευή ντόνατς - OEM Revolving Donuts Cutter εξασφαλίζει μια νόστιμη γλυκιά απόλαυση γρήγορα και εύκολα!  • Φτιάξτε εύκολα και γρήγορα νόστιμα ντόνατς με υλικά σπιτικά για να μπορείτε να τα προσφέρετε γνωρίζοντας τα υλικά από τα οποία είναι παρασκευασμένα και να μην ανησυχείτε ακόμα και για τα παιδιά σας! Με αρχηγό τη φαντασία σας μπορείτε να κάνετε συνταγές γλυκές μα και αλμυρές, αλλά και να εντυπωσιάσετε την παρέα σας! Κι επειδή ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι να πετύχετε το τέλειο σχήμα του λουκουμά με την τρύπα στη μέση, το εργαλείο για την παρασκευή ντόνατς σας λύνει τα χέρια!
  • Απλώστε τη ζύμη και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ρολάρετε το εργαλείο πάνω σε αυτήν. Αυτό ήταν! Οι λουκουμάδες σας είναι έτοιμοι για ψήσιμο!
  • Το εργαλείο αποτελείται από μια μεταλλική δενδροειδή κατασκευή με 2 ξύλινα χερούλια. Στην ουσία πρόκειται για ένα είδος πλάστη, που αφήνει τα αποτυπώματα στη ζύμη σας και δημιουργεί τέλεια σχηματισμένα ντόνατς κάθε φορά!
  • Απλό στη χρήση του και κατάλληλο για όλους! Κάντε τη ζαχαροπλαστική παιχνίδι μαζί με τους μικρούς μπόμπιρες και μοιραστείτε μαζί τους τα μυστικά της κουζίνας σας!

Διαστάσεις: διάμετρος εργαλείου: 15 εκ., διάμετρος ντόνατ: 8 εκ.