Φορητή συσκευή - κάθισμα μασάζ Σιάτσου Diamond Fitness

Ειδική Τιμή 59,90 € Regular Price 139,90 €
Προσωρινά μη διαθέσιμο
SKU
3496
Με βάση την Ιαπωνική φιλοσοφία, η ύπαρξη ενός προσωπικού μασέρ θα σας έδινε ένα αίσθημα ευεξίας και θα νιώθατε συνεχώς πιο ξεκούραστοι. Η αμέσως πλησιέστερη λύση, είναι η απόκτηση μίας φορητής συσκευής μασάζ Σιάτσου.
  • Όλοι μπορούν να επωφεληθούν από όσα προσφέρει αυτή η φορητή συσκευή μασάζ, σε όποια ηλικία ή φυσική κατάσταση και αν βρίσκονται.
  • Η τεχνική σιάτσου που χρησιμοποιεί, αυξάνει τη ζωτικότητα, όπως επίσης και την πρόληψη και θεραπεία προβλημάτων υγείας όπως: πόνοι και εντάσεις διαφόρων αιτιών, πονοκέφαλοι, πόνοι στη μέση, κόπωση, αϋπνίες, κράμπες, δυσκαμψία και πόνοι στις αρθρώσεις, τραυματισμοί από άθληση, διαταραχές του πεπτικού συστήματος (όπως δυσκολία στη χώνεψη, καούρες και φούσκωμα), κ.α.
  • Παράλληλα δρα και σε ψυχοσωματικό επίπεδο. Βοηθάει την εναρμόνιση των συναισθημάτων, βελτιώνει τη συγκέντρωση και τον ύπνο, ενώ απαλύνει το άγχος και τη συναισθηματική φόρτιση. Προσφέρει βαθιά χαλάρωση και ανακούφιση από τις εντάσεις.
  • Τα αποτελέσματα της συσκευής μασάζ εξαρτώνται από τη διοχέτευση της ενέργειας που γίνεται με τη ρυθμική πίεση από τις ειδικές μπάλες στο εσωτερικό του. Οι πιέσεις έχουν ρυθμό σταθερό και κάθε σημείο πιέζεται 3 φορές, προκαλώντας ένα αίσθημα μεταξύ ευχαρίστησης και πόνου. Οι πιέσεις ακολουθούν μία σπειροειδή κίνηση και εξασκούνται σε ειδικά σημεία του σώματος. Αυτά είναι σημεία βελονισμού, ειδικά σημεία μυών, νεύρων, οστών, αιμοφόρων και λεμφικών αγγείων γύρω από την περιοχή της σπονδυλικής στήλης.
  • Κορυφαία ποιότητα κατασκευής 
  • Λειτουργεί και στο αυτοκίνητο από τη θέση του αναπτήρα με τάση τροφοδοσίας 12VDC Ιδανική για όσους περνούν ώρες καθισμένοι σε μία καρέκλα, όπως οδηγοί αυτοκινήτων κ.α Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από απόλυτα υγιή άτομα. 
  • Θα βοηθήσει προληπτικά στην κυκλοφορία της ενέργειας που υπάρχει στους μεσημβρινούς του σώματος μας. Άνθρωποι που έχουν μεγάλες απαιτήσεις από το σώμα τους (όπως οι αθλητές) επωφελούνται από τις ειδικές πιέσεις και διατάσεις που εφαρμόζει η συσκευή μασάζ Σιάτσου. 
  • Η φυσική κατάσταση μεγιστοποιείται, ενώ βελτιώνεται και η στάση του σώματος. 
  • Φορητή συσκευή που μπορείτε να την έχετε μαζί σας, σαν να είναι ο προσωπικός σας μασέρ. Χρησιμοποιείστε τη στο σπίτι, στο εξοχικό ή ακόμα και στο γραφείο σας.


  * Το προϊόν ανήκει στην κατηγορία Stock House του afasia.gr. Είναι εξαιρετικής ποιότητας και προέρχεται από το stock της Ελληνικής εταιρείας Diamond Fitness η οποία εξειδικεύεται σε όργανα γυμναστικής και συσκευές μασάζ. Παρέχεται αποκλειστικά στους πελάτες του afasia.gr και του zougla.gr στην πραγματική τιμή κόστους. Τα προϊόν είναι απολύτως καινούργιο και η κανονική του τιμή ήταν στα 139€, ενώ έχει πουληθεί από τρίτους μέχρι και 199€!