Ευέλικτο πολυόργανο γυμναστικής με ελατήρια αντίστασης - Flex Shaper

Ειδική Τιμή 22,51 € Regular Price 49,00 €
Προσωρινά μη διαθέσιμο
SKU
18969

Φτιάξτε το κορμί που πάντα ονειρευόσασταν χωρίς τα αδιάκριτα βλέμματα τρίτων στο γυμναστήριο... Ευέλικτο πολυόργανο γυμναστικής με ελατήρια αντίστασης και γυμναστείτε στην άνεση του σπιτιού σας ανέξοδα!  • Η απόλυτη γυμναστική για το άνω μέρος του σώματος! Ένα πολυόργανο εκγύμνασης όλων των μυών: δικέφαλοι, τρικέφαλοι, στήθος, πλάτες, κλπ... Όλα με ένα όργανο!!
  • Με το Ευέλικτο πολυόργανο γυμναστικής με ελατήρια αντίστασης θα τονώσετε ακριβώς το σημείο που χρειάζεστε, χωρίς να σπαταλάτε χρήματα σε γυμναστήρια ή ακριβά όργανα γυμναστικής! Κατάλληλο για άντρες αλλά και για γυναίκες, το Ευέλικτο πολυόργανο γυμναστικής με ελατήρια αντίστασης θα σας δώσει το σώμα που πάντα ονειρευόσασταν!
  • Γυμνάστε πλάτες και ώμους, τονώστε τους μύες στα χέρια αλλά και των μύες των μηρών, και αποκτήστε μέση δαχτυλίδι! Χάστε τα κιλά που σας παιδεύουν καιρό χωρίς να αφήσετε το σώμα σας να χαλαρώσει.
  • Το Ευέλικτο πολυόργανο γυμναστικής με ελατήρια αντίστασης σας γυμνάζει αποτελεσματικά χάρη στα ελατήρια που διαθέτει εσωτερικά που δημιουργούν την αντίσταση που χρειάζονται οι μύες σας για να «ξυπνήσουν»!!
  • Το πολυόργανο γυμναστικής είναι αποσπώμενο για να το αποθηκεύετε εύκολα οπουδήποτε: στη ντουλάπα, κάτω από το κρεβάτι, ακόμα και σε οποιαδήποτε συρταριέρα μέσα στο σπίτι.
  • Διαστάσεις: 63 x 15 εκ.

Η συσκευασία περιλαμβάνει το πολυόργανο γυμναστικής, οδηγίες χρήσεως στα αγγλικά.