Αδιάβροχος υποβρύχιος φακός κατάδυσης Led χειρός / 900Lm

Ειδική Τιμή 11,89 € Regular Price 39,00 €
Προσωρινά μη διαθέσιμο
SKU
19202

Άπλετο φως ακόμα και κάτω από το νερό; Ο υποβρύχιος φακός χειρός LED με φωτεινότητα 900Lm ιδανικός για ψαροντούφεκο και scuba diving με ισχυρό φωτισμό 900 Lumens, με τη νέα τεχνολογία LED και με στεγανότητα έως και 8 μέτρων κάτω από το νερό, θα σας προσφέρει φως στις καταδυτικές σας εξορμήσεις!Χαρακτηριστικά:
 • Ο φακός είναι αδιάβροχος σε βάθος 8 μέτρων κι έτσι είναι κατάλληλος για θαλάσσια sport όπως ψαροντούφεκο, scuba diving... αλλά και για πεζοπορίες στο βουνό, κάμπινγκ, κυνήγι, κ.α.
 • Ο υποβρύχιος φακός χειρός LED με φωτεινότητα 900Lm.
 • Στο κάτω μέρος του φακού θα βρείτε κορδονάκι ασφαλείας που προσαρμόζεται στο χέρι, για να κρατάτε τον φακό σταθερό και να μην τον χάνετε ποτέ!
 • Στιβαρή κατασκευή από ανθεκτικό πλαστικό υψηλής πυκνότητας και οξείδιο του αλουμινίου.
 • Λειτουργεί με επαναφορτιζόμενη μπαταρία 18650 (δεν περιλαμβάνεται στη συσκευασία)

Διαστάσεις: Μήκος 13εκ / Διάμετρος φακού 3.6εκ
Διατίθεται σε χρώμα κίτρινο φωσφοριζέ.

  *Συνιστάται προσοχή στην τοποθέτηση των μπαταριών διότι ενδέχεται να προκληθεί βραχυκύκλωμα στη συσκευή. 


  *Οι επαναφορτιζόμενες μπαταρίες 18650 που περιλαμβάνονται στη συσκευασία έχουν μικρό κύκλο ζωής και διατίθενται για δοκιμαστική χρήση. Συνιστάται να τις αντικαταστήσετε με καινούριες για να μην αντιμετωπίσετε προβλήματα κατά τη χρήση του φακού. 

  Χάρη στη τεχνολογία LED ο φακός μπορεί να παράγει το ίδιο φως ακόμα και με μισοφορτισμένες μπαταρίες.
  Απόδοση: Τα LEDs παράγουν περισσότερο φως ανά Watt από τις υπόλοιπες λυχνίες φωτισμού. Με απλά λόγια, φωτίζουν πολύ περισσότερο καταναλώνοντας λιγότερο ρεύμα άρα, περισσότερο φως και μεγαλύτερος χρόνος λειτουργίας με την ίδια μπαταρία που θα χρειαζόταν ένας άλλος φακός.
  Χρώμα: Το φως των LEDs έχει έντονα το χρώμα του απόλυτου λευκού, χρώμα που σας δίνει εξαιρετική καθαρότητα, διαπερατότητα, αλλά και υψηλή αναγνωσιμότητα όσο αφορά τη λήψη του φωτός από τους άλλους σε μεγάλες αποστάσεις.
  Μέγεθος: Τα LEDs λόγω του ηλεκτρονικού κυκλώματος λειτουργίας καταφέρνουν να έχουν εξαιρετικές επιδόσεις σε πολύ μικρό μέγεθος.
  On/Off Time: Τα LEDs ανάβουν και σβήνουν ακαριαία.Ρυθμιζόμενο φως: Τα LEDs μπορούν πολύ εύκολα και χωρίς μηχανικά περιφερειακά, να ρυθμίσουν τη φωτεινότητά τους με ασφάλεια, γρήγορα και οικονομικά με ηλεκτρονικά κυκλώματα, τεχνολογία που τα κάνει ασυναγώνιστα, εξασφαλίζοντας δυνατό ρυθμιζόμενης έντασης φως σε μικρό μέγεθος.
  Χρόνος ζωής: Τα LEDs έχουν μεγάλο όριο ζωής. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά δίνουν όριο ζωής από 35.000 - 50.000 ώρες λειτουργίας αλλά στην πραγματικότητά είναι πολύ περισσότερο.