Περιστρεφόμενη βάση καρπού για GoPro κάμερα - OEM 360° Rotation Wrist Mount with screw

5,51 €
Προσωρινά μη διαθέσιμο
SKU
21464

Αυτή η βάση δεν... θα ξεκολλάει από πάνω σας! Η περιστρεφόμενη βάση καρπού για GoPro κάμερα - OEM 360o Rotation Wrist Mount with screw, εφαρμόζει πάνω σας με μεγάλη ευκολία ενώ θα βγάζετε φωτογραφίες και βίντεο χωρίς να αγχώνεστε λεπτό για την ακεραιότητα της κάμερας! Χαρακτηριστικά:

  • Η βάση είναι ιδανική για την ποδηλατάδα σας αλλά και για πιο extreme sports, αφού μπορείτε να την προσαρμόσετε σε οποιοδήποτε σημείο πάνω σας, όπως το χέρι, το πόδι, τον καρπό... Και μη μένετε μόνο εκεί! Προσαρμόστε τη βάση στο τιμόνι της μηχανής σας ή οπουδήποτε αλλού εσείς επιθυμείτε... Όριο μόνο η φαντασία σας!
  • Η κεφαλή της βάσης περιστρέφεται κατά 3600 και σας επιτρέπει να επιλέγετε με πλήρη ελευθερία την καλύτερη οπτική για το υλικό που θέλετε να τραβήξετε! Είτε θέλετε να αποτυπώσετε τα συναισθήματά σας με μία σέλφι φωτογραφία είτε θέλετε να "κλείσετε" σε λίγα δευτερόλεπτα την ομορφιά ενός τοπίου, αυτή η βάση κάνει τα πάντα!
  • Ο ιμάντας είναι επενδυμένος με μαλακό υλικό ώστε να μην τραυματίζει το χέρι σας όταν το φοράτε, ενώ προσαρμόζεται από 10 έως 24 εκατοστά.
 

 

00 (7)00 (9)-1-200 (2)00 (1)00 (6)