Περιστρεφόμενη βάση κράνους με αυτοκόλλητη ταινία 3M για GoPro κάμερες

Ειδική Τιμή 4,41 € Regular Price 22,00 €
Άμεση Παραλαβή από το Κατάστημα
Παράδοση στον χώρο σας σε 1-2 εργάσιμες
SKU
21457

Στηρίξτε την αγαπημένη σας κάμερα οπουδήποτε με τη Περιστρεφόμενη βάση κράνους με αυτοκόλλητη ταινία 3M για GoPro κάμερες! Αποτυπώστε κάθε μέρα και κάθε ώρα, χωρίς να νιώθετε το άγχος για τη μηχανή σας! Μικρή και βολική, αυτή η βάση πάει παντού!Και μην μένετε μόνο στο κράνος... Μπορείτε να στερεώσετε τη βάση στον τοίχο, στο αυτοκίνητο ή σε όποια επιφάνεια μπορείτε να φανταστείτε! 
 
Παρακολουθήστε τις αντιδράσεις σας την ώρα που κατεβαίνετε με την Moto cross μηχανή σας ή καταγράψτε το τοπίο γύρω σας και δείξτε σε όλους τι βλέπετε με τα δικά σας μάτια!
 
Προσαρμόστε την GoPro κάμερα σας στο κράνος σας, χωρίς να αγχώνεστε για την ασφάλεια της ή να δεσμεύετε τα χέρια σας. Η  Περιστρεφόμενη βάση κράνους με αυτοκόλλητη ταινία 3M για GoPro κάμερες! προσαρμόζεται εύκολα και συγκρατεί με σταθερότητα την κάμερα για να καταγράφετε το κάθε σας λεπτό από όποια οπτική κι αν επιθυμείτε!!

Η συσκευασία περιλαμβάνει: την περιστρεφόμενη βάση, 1 αυτοκόλλητη ταινία 3Μ και 1 βίδα για να συγκρατεί την κάμερα με σταθερότητα στη βάση

 Σας συνιστούμε να περιμένετε τουλάχιστον 12 ώρες μετά την τοποθέτηση της βάσης για καλύτερα αποτελέσματα.