Βαλιτσάκι προστασίας για GoPro κάμερες - Μεσαίο

Ειδική Τιμή 11,90 € Regular Price 37,00 €
Προσωρινά μη διαθέσιμο
SKU
21459

Σχεδιασμένο για να προσφέρει άριστη προστασία αλλά και ευχρηστία, το βαλιτσάκι προστασίας για GoPro κάμερες - OEM Collection box for GoPro, θα γίνει ο καλύτερος σας φίλος! 

 
Οργανώστε την κάμερα και τα αξεσουάρ της παρέχοντας τους την ύψιστη ασφάλεια! Το βαλιτσάκι διαθέτει συγκεκριμένες θέσεις στο εσωτερικό της. Έτσι ξεχνάτε το εκνευριστικό "ταρακούνημα" που μπορεί να υπάρχει σε άλλες τσάντες μεταφοράς και που σε καμιά περίπτωση δεν προστατεύουν το περιεχόμενο τους!


 

  • Το εξωτερικό της βαλίτσας είναι ανθεκτικό σε νερό και σκόνη ενώ διαθέτει και μεγάλη αντοχή στα χτυπήματα χωρίς να επηρεάζει το εσωτερικό της. 

 

  • Το εσωτερικό είναι κατασκευασμένο από μαλακό αφρολέξ το οποίο απορροφά τους κραδασμούς ενώ είναι σχεδιασμένη για να φιλοξενεί την κάμερα μαζί με τη θήκη την μπαταρία αλλά και τα αξεσουάρ της!  
  • Μέσα θα βρείτε θέσεις για: την κάμερα με το απαραίτητο housing, την κάρτα μνήμης, την μπαταρία, τις βίδες, βάσεις με κλιπ, αλλά και ότι άλλο σας είναι απαραίτητο μπορείτε να το τοποθετήσετε στο εσωτερικό διχτάκι της θήκης. Το χερούλι μεταφοράς στο πάνω μέρος κάνει τη μεταφορά της βαλίτσας... παιχνιδάκι! 
  • Μπορείτε να έχετε το βαλιτσάκι με τα πράγματα σας στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου ή της μηχανής σας και να είστε έτοιμοι για κάθε περίσταση! Όλα μαζεμένα, όλα νοικοκυρεμένα! 

Διαστάσεις: 20 x 16.3 x 5.8 cm