Περιστρεφόμενη CCD κάμερα παρακολούθησης HD με υπέρυθρες εσωτερικού και εξωτερικού χώρου (dom type)

Ειδική Τιμή 19,90 € Regular Price 48,00 €
Προσωρινά μη διαθέσιμο
SKU
19201

Μην αφήνεις την περιουσία σου αφύλαχτη στα μάτια των επίδοξων ληστών! Με την περιστρεφόμενη CCD κάμερα παρακολούθησης HD με υπέρυθρες εσωτερικού και εξωτερικού χώρου(dom type) θα έχετε πλήρη εποπτεία του σπιτιού ή της επιχείρησης σας και κοιμηθείτε ήσυχοι!  • Γιατί να αφήνετε την περιουσία σας έρμαιο στους κακόβουλους επισκέπτες όταν μπορείτε να κάνετε κάτι γι'αυτό σήμερα κιόλας;;; Σας προτείνουμε την περιστρεφόμενη CCD κάμερα παρακολούθησης HD με υπέρυθρες εσωτερικού και εξωτερικού χώρου την οποία μπορείτε να συνδέσετε με την τηλεόραση σας και να επιβλέπετε τον προσωπικό σου χώρο σε πραγματικό χρόνο.
  • Εξαφανίστε κάθε έννοια για την εποπτεία τόσο των εσωτερικών όσο και των εξωτερικών χώρων του σπιτιού σας ή την επιχείρηση σας. Παρακολουθείστε κάθε γωνιά του σπιτιού σας από απόσταση και αποφύγετε μια και καλή την δυσάρεστη και τραυματική εμπειρία της διάρρηξης.
  • Κι επειδή, οι περισσότερες περιπτώσεις διαρρήξεων συμβαίνουν κατά τη διάρκεια της νύχτας, η κάμερα παρακολούθησης λειτουργεί με υπέρυθρες (IR 24LED) για νυχτερινή όραση ενώ η κεφαλή της κάμερας είναι περιστρεφόμενη κατά 360o για την ιδανική γωνία θέασης!
  • Και μην ξεχνάτε πως η παρουσία μιας κάμερας μπορεί να λειτουργήσει και αποτρεπτικά για όσους έχουν βάλει στο μάτι τη δική σας περιουσία!
Τεχνικά Χαρακτηριστικά:

Resolution: 1.3MP MP
Camera type: High performance, HD Camera
Effective Pixel: 1280*(720P)@25fps
Signal System:PAL/NTSC
Video Standard: AHD
Video Output: 1CH HD
Max Transmission Distance: Common 75-3 lines can be up to 500m
Minimum Illumination: 0LUX/F1.2(Led on)
IR-CUT: Auto switch
LED: 24pcs IR LED
IR Distance: 20m
Shutter Speed: 1/53~1/100000s
BLC: Auto
White Balance: Auto White Balance
HLC: Support

*Η κάμερα χρειάζεται βασικές γνώσεις δικτύων για την λειτουργία και εγκατάστασή της. Η εταιρεία δεν παρέχει τεχνική βοήθεια και συνιστά την συμβουλή ειδικού για την εγκατάστασή της.