Ανατομικό μαξιλάρι "αφρού μνήμης" για τη μέση και τη λεκάνη

Ειδική Τιμή 13,90 € Regular Price 16,90 €
Προσωρινά μη διαθέσιμο
SKU
19046

Είστε επαγγελματίας οδηγός ή εργάζεστε πολλές ώρες μπροστά στον υπολογιστή κι αντιμετωπίζετε έντονους πόνους στη μέση και προβλήματα στην πλάτη; Τότε το ανατομικό μαξιλάρι αφρού είναι το ιδανικό δώρο που πρέπει να κάνετε στον εαυτό σας!

 


  • Οι πόνοι στη μέση είναι ένα σύνηθες πρόβλημα για όσους επιβάλλεται να μένουν καθιστοί για πολλές ώρες. Όλο και περισσότεροι άνθρωποι παρουσιάζουν κρίσεις οσφυαλγίας, η οποία είναι αποτέλεσμα της κακής στάσης του σώματος και υπερβολικής πίεσης στη σπονδυλική στήλη.
  • Το ανατομικό μαξιλάρι αφρού για τη μέση ανακουφίζει από τους πόνους στη μέση στηρίζοντας το σώμα σας ορθά. Ο ανατομικός σχεδιασμός του φροντίζει για την σωστή κατανομής του βάρους την ώρα που κάθεστε για να μειώνει το «φορτίο» από την σπονδυλική στήλη. Είναι κατασκευασμένο από μαλακό αφρό για να καλουπώνει το δικό σας σχήμα και να απομακρύνει μούδιασμα και δυσφορία. Το εξωτερικό του υλικό είναι από φλις ύφασμα τόσο απαλό στην αφή που δεν θα παίρνετε τα χέρια σας από πάνω του!
  • Το ανατομικό μαξιλάρι αφρού για τη μέση είναι η ιδανική επιλογή για όσους εργάζονται πολλές ώρες καθιστοί σε γραφείο, είναι οδηγοί σε ταξί ή επαγγελματικά φορτηγά και για όσους παρουσιάζουν μειωμένη κινητικότητα.

Διαστάσεις: 45 x 35 εκατοστά
 
1 (6)
1 (7)