Σετ 30 τεμαχίων με προστατευτικά για το σπίτι - OEM18402

Ειδική Τιμή 8,90 € Regular Price 19,90 €
Προσωρινά μη διαθέσιμο
SKU
18402

Απαραίτητο για νέους γονείς με μικρά παιδιά στο σπίτι... Ένα σετ για να δημιουργήσετε ένα περιβάλλον ασφαλείας! Καλύψτε πρίζες, βάλτε προστατευτικά στις γωνίες, ασφαλίστε τα συρτάρια για να μην ανοίγουν εύκολα...  • Αν στο σπίτι σας έχετε μικρούς μπόμπιρες και δεσποινίδες που αρχίζουν να ψαχουλεύουν συρτάρια και πρίζες, είναι απαραίτητο να δημιουργήσετε ένα ασφαλές περιβάλλον για να τα προστατέψετε από ατυχήματα που μπορεί να συμβούν.
  • Αυτό το σετ 30 τεμαχίων θα σας βοηθήσει να καλύψετε σημεία του σπιτιού που θεωρούνται επικίνδυνα για παιδιά μικρής ηλικίας και να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο.
  • Περιλαμβάνει προστατευτικά για γωνίες, καλύμματα για πρίζες, ασφάλειες για το ψυγείο και τα συρτάρια, κ.α.
  • Απαραίτητο για κάθε οικογένεια με μικρά παιδιά.

Το σετ αναλυτικά περιλαμβάνει 12 καλύμματα προστασίας για πρίζες για αποφυγή κινδύνου ηλεκτροπληξίας / 8 προστατευτικά σιλικόνης για γωνίες ώστε να μη χτυπάνε τα παιδιά σε αυτές / 6 ασφάλειες για συρτάρια για να μην τα ανοίγουν τα παιδιά και παίρνουν αιχμηρά αντικείμενα / 1 ασφάλεια για το ψυγείο / 1 στοπ πόρτας για να μην υπάρχει ο κίνδυνος τραυματισμού των δακτύλων / 1 ασφάλεια για κάλυμμα τουαλέτας / 1 μάνταλο γενικού σκοπού

 

  • Επιπλέον περιλαμβάνονται οι βίδες για όπου είναι απαραίτητες, καθώς και τα αυτοκόλλητα!