Φακός χειρός-τσέπης με 7 LED - OEM Led torque 21920

Ειδική Τιμή 3,88 € Regular Price 26,00 €
Προσωρινά μη διαθέσιμο
SKU
21920
Αν γίνει διακοπή ρεύματος, αν ξεμείνετε με το αυτοκίνητό σας μέσα στη νύχτα ή για οποιαδήποτε άλλη έκτακτη περίπτωση χρειάζεστε φως άμεσα, ο φακός χειρός-τσέπης με 7 LED θα σας βγάλει από τη δύσκολη θέση!


  • Ένας φακός είναι απαραίτητος να υπάρχει σε κάθε σπίτι, γραφείο ή και μέσα στο αυτοκίνητο. θα φανεί χρήσιμος σε καταστάσεις όπου μπορεί να συμβεί μία διακοπή ρεύματος, αν πάτε στην αποθήκη ή στο γκαράζ και δεν έχετε φωτισμό, στο κάμπινγκ, αν ξεμείνετε κάπου με το αυτοκίνητό σας κατά τη διάρκεια της νύχτας.
  • Αυτός ο φακός είναι ιδανικός καθώς έχει ιδιαίτερα ισχυρό φωτισμό παρά το μικρό του μέγεθος. Με 6 LED λάμπες στο πλάι + 1 στην κορυφή του, είναι σίγουρο ότι με τη λάμψη του θα σας εκπλήξει!
  • Επιλέγετε αν θέλετε να ανοίξετε τη σειρά με τα 6 LED γυρνώντας αριστερόστροφα το κάτω περιστρεφόμενο μέρος του φακόύ ή το ένα LED που υπάρχει στην κορυφή γυρνώντας δεξιόστροφα.
  • Σε λειτουργία του ενός LED επιτυγχάνεται φωτεινότητα 6 lumens με έως και 84 ώρες λειτουργίας ενώ σε λειτουργία των 6 LED επιτυγχάνεται φωτεινότητα 31 lumens με διάρκεια ζωής έως και 33 ώρες.
  • Λειτουργεί με 3 αλκαλικές μπαταρίες ΑΑΑ (περιλαμβάνονται στη συσκευασία).
  • Στο πίσω μέρος του έχει κλιπ για να μπορείτε να τον αγκιστρώνετε με ασφάλεια στην τσέπη ή τη ζώνη σας.

Διαστάσεις: Μήκος: 17εκ / Διάμετρος: 3εκ

*Συνιστάται προσοχή στην τοποθέτηση των μπαταριών διότι ενδέχεται να προκληθεί βραχυκύκλωμα στη συσκευή.