Σετ 2 φορητών προβολέων LED με αισθητήρα κίνησης

Ειδική Τιμή 19,70 € Regular Price 29,90 €
Προσωρινά μη διαθέσιμο
SKU
19016
Κολλήστε και φωτίστε... Τόσο απλά...! Οι προβολείς με αισθητήρα κίνησης τοποθετούνται όπου θελήσετε και είναι έτοιμοι να σας προσφέρουν τα φώτα τους, χωρίς εγκαταστάσεις και πρίζες και κυρίως χωρίς να πατήσετε κανένα διακόπτη!


  • Φωτίστε οποιοδήποτε χώρο θελήσετε γρήγορα και έξυπνα, χωρίς να πατήσετε κανένα διακόπτη!
  • Με το Σετ 2 φορητών προβολέων LED με αισθητήρα κίνησης, θα έχετε φως σε μέρη που δε μπορείτε ή δε θέλετε να κάνετε κάποια εγκατάσταση.
  • Στα ντουλάπια της κουζίνας, στα ράφια, στο καπό του αυτοκινήτου, στην αποθήκη, στην είσοδο του σπιτιού σας, στις σκάλες... Παντού! Απλά κολλάτε ή βιδώνετε τους φορητούς προβολείς με αισθητήρα κίνησης οπουδήποτε θελήσετε, χωρίς να μπλέκεστε με καλώδια και πρίζες.
  • Ενεργοποιούνται αυτόματα κάθε φορά που περνάτε από μπροστά του ή κάθε φορά που ανιχνεύει και την παραμικρή κίνηση... Έτσι θα φωτίζουν το χώρο σας και δε θα ψάχνετε να βρείτε που βρίσκεται ο διακόπτης.
  • Το σετ θα σας φανεί χρήσιμο σε πολλές περιπτώσεις. Όπως για παράδειγμα όταν ξυπνάτε μέσα στη νύχτα και θέλετε να πάτε στο μπάνιο, στην κουζίνα να πιείτε νερό ή ακόμα και στο παιδικό δωμάτιο. Οι προβολείς θα ανοίξουν αυτόματα και θα φωτίσουν το χώρο τόσο όσο χρειάζεται για να βρείτε το δρόμο σας και να μην σκουντουφλήσετε πάνω στους τοίχους και τα έπιπλα.
  • Το σετ περιλαμβάνει δύο προβολείς. Εύκολη και γρήγορη εγκατάσταση, χωρίς να χρειάζεται τεχνικός! Απλά τοποθετούνται με τις βίδες που θα βρείτε στη συσκευασία στο σημείο που θέλετε. Διαφορετικά, με ταινία διπλής όψεως (δε συμπεριλαμβάνεται), τους κολλάτε όπου σας είναι χρήσιμοι. Μέσα σε ντουλάπες, σε αποθήκες, στο πατάρι... οπουδήποτε!
  • Διαθέτουν 2 λειτουργίες: μπορείτε είτε να τους έχετε μόνιμα αναμμένους, είτε σε λειτουργία αυτόματης ανίχνευσης κίνησης.
  • Λειτουργούν με 3 μπαταρίες ΑΑ έκαστος αλλά και με τροφοδοτικό DC4.5-5V - 200mA (δε συμπεριλαμβάνονται στη συσκευασία).