Δίχτυ προστασίας ευαίσθητων ρούχων για το πλυντήριο - σετ 5 τεμαχίων

Ειδική Τιμή 8,49 € Regular Price 15,00 €
Προσωρινά μη διαθέσιμο
SKU
19187
Απλώστε ένα δίχτυ προστασίας για τα ευαίσθητα ρούχα σας, όταν τα πλένετε στο πλυντήριο... Βάλτε τα μέσα στο ειδικό δίχτυ και θα μείνουν ανέπαφα, χωρίς τραβήγματα και τυλίγματα!


  • Το πλυντήριο είναι ένα επικίνδυνο μέρος για τα ευαίσθητα ρούχα. Για αυτό φροντίστε να τα διατηρείτε ανέπαφα όταν τα πλένετε.
  • Μην ψάχνετε για παλιές μαξιλαροθήκες... Το δίχτυ προστασίας ευαίσθητων ρούχων για το πλυντήριο, είναι όχι ένα αλλά 4 έξυπνα διχτάκια προστασίας που θα κρατήσουν ασφαλή και θα προστατεύσουν τα ευαίσθητα ρούχα σας κατά την πλύση.
  • Είναι ιδανικά για μικρά ρούχα, σουτιέν, καλτσάκια και καλσόν, παιδικά ρουχαλάκια, αθλητικά παπούτσια, καπέλα, φουλάρια αλλά και μεγαλύτερα ρούχα όπως μπλούζες, παντελόνια κ.α. χάρη στα διαφορετικά μεγέθη που περιλαμβάνονται στη συσκευασία. Θα αποφύγετε να τραβηχτούν ή να μπλεχτούν με άλλα ρούχα και να ξεχειλώσουν.
  • Κατασκευασμένα από μαλακό και ανθεκτικό πολυεστέρα, μπαίνει εύκολα σε όλα τα πλυντήρια (είτε με στρογγυλές είτε με τετράγωνες πόρτες) και έχουν φερμουάρ για να κλείνουν με ασφάλεια (το φερμουάρ έχει ειδικό σχηματισμό που δε θα δημιουργήσει προβλήματα στα ρούχα σας).
  • Πέρα από τα διχτάκια, η συσκευασία περιλαμβάνει και ένα ξεχωριστό πιο μικρό \"καλαθάκι\" που είναι ιδανικό για τους στηθόδεσμους.
  • Η συσκευασία αποτελείται από 5 διχτάκια διαφορετικού μεγέθους το καθένα: (σε εκατοστά) 40x31, 50x42, 59x59, 60x52 ενώ το μικρό \"καλαθάκι\" είναι 13 εκατοστά σε ύψος και 16 εκατοστά η διάμετρός του.