Καλυπτικό στυλό για τους αρμούς σε λευκό χρώμα - Grout Tile Marker

Ειδική Τιμή 4,40 € Regular Price 12,00 €
Προσωρινά μη διαθέσιμο
SKU
21438
Γνωρίζετε πολύ καλά πως το δυσκολότερο σημείο καθαρισμού μέσα στο σπίτι είναι οι αρμοί ανάμεσα στα πλακάκια σε κουζίνα και μπάνιο. Γιατί να σπαταλάτε ώρες ατελείωτες τρίβοντας και τρίβοντας με ισχυρά απορρυπαντικά τα οποία μπορούν να προκαλέσουν ζημιά τόσο στα πλακάκια σας όσο και σε εσάς τους ίδιους; Σας παρουσιάζουμε το καλυπτικό στυλό για τους αρμούς σε λευκό χρώμα - Grout Tile Marker,  το οποίο σας εξοικονομεί χρόνο και κόπο από το πολύωρο τρίψιμο!


  • Κρατήστε τις οδοντόβουρτσες για την στοματική σας υγιεινή κι όχι για την καθαριότητα του μπάνιου ή της κουζίνας! Οι σωστές νοικοκυρές γνωρίζουν ποσό δύσκολο είναι το καθάρισμα στο κενό που υπάρχει ανάμεσα στα πλακάκια. Λίπη, άλατα, μούχλα και άλλες βρομιές θα γίνουν παρελθόν με το καλυπτικό στυλό για τους αρμούς - Grout Tile Marker!
  • Η χλωρίνη κι άλλα όξινα καθαριστικά μπορούν να προκαλέσουν αντιαισθητικά σημάδια και να καταστρέψουν το πλακάκι σας. Αντίθετα, το καλυπτικό στυλό είναι μη τοξικό και τελείως άοσμο, ενώ μετά από 5 λεπτά που θα έχει στεγνώσει είναι και αδιάβροχο. Απόλυτα ασφαλές αν έχετε μικρά παιδιά ή κατοικίδια!
  • Δεν χρειάζεται να ξοδεύετε χρόνο και να κουράζεστε... Το μόνο που χρειάζεται είναι να ξέρετε... να τραβάτε γραμμές! Τόσο εύκολα, τόσο απλά! Αλλά ακόμα και λάθος να κάνετε, μην αγχώνεστε. Μέσα σε 5 λεπτά, απλώς περάστε με ένα πανάκι πάνω από το πλακάκι και ο λεκές θα εξαφανιστεί. Όταν στεγνώσει το καλυπτικό στυλό, το αποτέλεσμα θα είναι μόνιμο.
  • Αλλάξτε το χρώμα ανάμεσα στους αρμούς και δώστε νέα οπτική στα πλακάκια σας! Χωρίς περιττά έξοδα, δείτε την κουζίνα ή το μπάνιο σας να γίνονται σαν καινούρια!
  • Το καλυπτικό στυλό για τους αρμούς - Grout Tile Marker καλύπτει μέχρι 15 τετραγωνικά μέτρα σε λευκό χρώμα.

Τρόπος Χρήσης:
  1. Ανακινήστε με το καπάκι για 30 δευτερόλεπτα ή μέχρι να ακούσετε την μπίλια εσωτερικά Αφαιρέστε το καπάκι. Απαλά πιέστε το στυλό σε ένα χαρτί μέχρι να εμφανιστεί το χρώμα (αυτή η διαδικασία μπορεί να κρατήσει έως 45 δευτερόλεπτα). 
  2. Πλύνετε την επιφάνεια που θέλετε να χρησιμοποιήσετε το στυλό για να απομακρύνετε λίπη και βρομιές. 
  3. Αν φθαρεί η \"μύτη\" του εργαλείου, μπορείτε απλά να την αφαιρέσετε και να την επανατοποθετήσετε ανάποδα. 
  4. Το χρώμα θέλει 2 λεπτά για να στεγνώσει. Άφθονος χρόνος για να διορθώσετε τυχόν λάθη που μπορεί να έχετε κάνει!