Μίνι πλυντήριο καθαρισμού κοσμημάτων με υπέρηχους - OEM Ultrasonic Jewellery Cleaner

Ειδική Τιμή 11,40 € Regular Price 22,00 €
Προσωρινά μη διαθέσιμο
SKU
19063
Τώρα δεν χρειάζεται να πετάτε τα αγαπημένα σας κοσμήματα κι άλλα μεταλλικά αντικείμενα επειδή έχουν μαυρίσει ή έχουν χάσει τη λάμψη τους! Το μίνι πλυντήριο καθαρισμού κοσμημάτων με υπέρηχους σας από περιττές σπατάλες και δίνει ξανά ζωή στα παλιά σας κοσμήματα!


  • Κοσμήματα που έχουν χάσει τη λάμψη τους κι έχουν γεμίσει με μαύρα στίγματα; Κέρματα και κλειδιά που έχουν σκουριάσει; Με το μίνι πλυντήριο καθαρισμού κοσμημάτων απομακρύνετε βρομιές και μαύρα στίγματα από δαχτυλίδια, αλυσίδες, κολιέ ακόμα και μπρασελέ από ρολόγια!
  • Η λειτουργία της συσκευής είναι πολύ απλή: Αφού βάλετε μπαταρίες στο μίνι πλυντήριο καθαρισμού και γεμίσετε με νερό μέχρι την στάθμη που σας υποδεικνύεται, ρίξτε λίγο ήπιο καθαριστικό υγρό. Μετά τοποθετήστε τα κοσμήματα μέσα στη συσκευή και ενεργοποιήστε την από τον διακόπτη λειτουργίας. Το μίνι πλυντήριο καθαρισμού κοσμημάτων θα ξεκινήσει τη διαδικασία απομάκρυνσης της βρομιάς για 15 λεπτά και θα σταματήσει αυτόματα. Μετά από 3 λεπτά, θα ξεκινήσει ένας δεύτερος κύκλος καθαρισμού διάρκειας 15 λεπτών εξίσου μέχρι που θα σταματήσει ξανά αυτόματα. Όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία, θέτετε τον διακόπτη λειτουργίας στο OFF, απομακρύνετε τα κοσμήματα και πετάτε το περιεχόμενο της συσκευής.
  • Η συσκευή καθαρισμού κοσμημάτων μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και νομίσματα ή κλειδιά που μπορεί να έχουν σκουριάσει κι άλλα μεταλλικά μικροαντικείμενα.
  • Η συσκευή λειτουργεί με 4 AA μπαταρίες.
  • Εσωτερική Διάμετρος: 9 εκατοστά, Εσωτερικό βάθος: 4.5 εκατοστά
  • Σε πιο δύσκολες περιπτώσεις που η βρομιά δεν έχει απομακρυνθεί ξεκινήστε έναν νέο κύκλο καθαρισμού
  • \"\"