Κρεμαστή περιστρεφόμενη θήκη οργάνωσης 24 θέσεων με 3 ραφάκια - Smart Carousel Organiser

Ειδική Τιμή 9,70 € Regular Price 17,00 €
Προσωρινά μη διαθέσιμο
SKU
21678

Ένας χώρος οργανωμένος και καθαρός πάντα "τραβάει" το μάτι! Αν εσάς ο προσωπικός σας χώρος μοιάζει περισσότερο... με βομβαρδισμένο τοπίο, τότε μάλλον ήρθε η ώρα να βάλετε τα πράγματα σε τάξη! Η κρεμαστή περιστρεφόμενη θήκη οργάνωσης 24 θέσεων με 3 ραφάκια - Smart Carousel Organiser θα εξοικονομήσει χώρο στην ντουλάπα, στο γραφείο ή όπου αλλού εσείς θέλετε!  • Δεν είναι άλλη μια κρεμαστή περιστρεφόμενη θήκη - παπουτσοθήκη που υπόσχεται να οργανώσει την ντουλάπα σας! Την κρεμαστή περιστρεφόμενη θήκη οργάνωσης μπορείτε να την τοποθετήσετε οπουδήποτε μέσα στο σπίτι, στο γραφείο ή οπουδήποτε αλλού πρέπει να βάλετε τα... ασυμμάζευτα σε τάξη!
  • Η παπουτσοθήκη αποτελείται από 24 θέσεις εξωτερικά στις οποίες μπορείτε να τοποθετήσετε παπούτσια, πινέλα, μαρκαδόρους, ψαλίδια, κατσαβίδια κι ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε! Επιπλέον, εσωτερικά θα βρείτε 3 ραφάκια στα οποία μπορείτε να βάλετε τσάντες, μποτάκια, πιστολάκια, ρούχα... 
  • Στο πάνω μέρος διαθέτει μεταλλικό γάντζο με την ιδιότητα να περιστρέφεται κατά 360ο! Έτσι, κρεμιέται σαν μια κοινή κρεμάστρα, εσείς όμως μέσα σε δευτερόλεπτα έχετε ένα μικρό καρουζέλ με τα πράγματα σας κατανεμημένα σωστά μεταμορφώνοντας το χώρο σας!
  • Για ακόμα μεγαλύτερη ευκολία, η κρεμαστή περιστρεφόμενη θήκη οργάνωσης διπλώνει για να αποθηκεύεται εύκολα ακόμα και στα πιο μικρά συρτάρια!

Ύψος: 74 εκατοστά / Διάμετρος: 33.5 εκατοστά / Ύψος για κάθε ραφάκι: 23.5 εκατοστά