Επιθέματα αποτοξίνωσης για όλο το σώμα - OEM19076 Detox Healing Body Pads

Ειδική Τιμή 3,40 € Regular Price 9,00 €
Προσωρινά μη διαθέσιμο
SKU
19076
Αποτοξίνωση σε χρόνο ρεκόρ. Αποβάλλετε τις βλαβερές ουσίες από τον οργανισμό σας, κατά τη διάρκεια που κοιμάστε, και βοηθήστε τον οργανισμό σας να αναζωογονηθεί γρήγορα και οικονομικά με τα επιθέματα αποτοξίνωσης για όλο το σώμα!  • Καθημερινά γεμίζουμε το σώμα μας με τοξίνες. Είναι ευρέως γνωστό ότι η συγκέντρωση τοξινών στο σώμα ευθύνεται για ένα πλήθος από σοβαρές παθήσεις και δυσλειτουργίες, όπως κούραση, αδυναμία, πονοκεφάλους κ.ά.
  • Τα επιθέματα αποτοξίνωσης για όλο το σώμα είναι κατασκευασμένα από φυσικά εκχυλίσματα ξύλου και ανακουφίζουν από συμπτώματα που σχετίζονται με διάφορες ασθένειες όπως στρες, κούραση, νόσο του Κρον, αρθρίτιδα, πονοκεφάλους, κακή κυκλοφορία του αίματος, αλλεργίες κ.α.
  • Σύμφωνα με τους κανόνες της ρεφλεξολογίας, στο πέλμα υπάρχουν 7200 νευρικές απολήξεις και η σωστή πίεση στα κατάλληλα σημεία μπορεί να ανακουφίσει και το ανάλογο πρόβλημα. Γι’ αυτό το λόγο και τα επιθέματα αποτοξίνωσης συνιστάται να τοποθετούνται στα πέλματα κατά τη διάρκεια της νύχτας.
  • Τα επιθέματα αποτοξίνωσης για όλο το σώμα, με φυσικά συστατικά, τοποθετούνται στα πέλματα και θα βοηθήσουν τον οργανισμό σας να αποβάλλει τις βλαβερές τοξίνες, κατά τη διάρκεια του βραδινού σας ύπνου, χωρίς καμία παρενέργεια. Ωστόσο εσείς μπορείτε να τα τοποθετήσετε στο σημείο το οποίο αντιμετωπίζετε η ασθένεια.
  • Αποκτήστε ευεξία, χαρείτε την καθημερινότητα και ζήστε καλύτερα!
  • Η συσκευασία περιλαμβάνει: 8 τεμάχια

\"\"