Μάσκα μασάζ και χαλάρωσης για την περιοχή του κεφαλιού iSee360

Ειδική Τιμή 39,90 € Regular Price 139,90 €
Προσωρινά μη διαθέσιμο
SKU
3495

Με το μοντέρνο τρόπο ζωής, η κούραση εκδηλώνεται με πολλές εκφράσεις. Πόσες φορές δεν έχετε ξυπνήσει με πονοκέφαλο, μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια και ένα διάχυτο αίσθημα κόπωσης; Χαλαρώστε, γιατί η μάσκα μασάζ αποτελεί τη λύση!!!

 


 • Απλά χαλαρώστε! Το iSee360 σχεδιάστηκε για να σας προσφέρει ένα φυσικό και απαλό άγγιγμα που μιμείται τα χέρια ενός επαγγελματία μασέρ. Bιώστε ένα προσωπικό μασάζ, όπου και αν είστε, όποτε θελήσετε.
 • To iSee360 είναι μια συσκευή που βασίζει -εν μέρει- τη λειτουργία της στην αρχή του βελονισμού. Δίχως να χρησιμοποιεί βελόνες, αλλά υποηχητικές συχνότητες, πίεση αέρα και μαγνητικό πεδίο, ενεργοποιεί τα κύτταρα στην επιφάνεια του δέρματος και αναζωογονεί τη λειτουργία του εγκεφάλου. Επίσης με τα ενσωματωμένα ακουστικά του, επηρεάζει το κέντρο ακοής, με αποτέλεσμα να αλλάζει η αίσθηση του περιβάλλοντος.
 • Ως αποτέλεσμα του χαμηλής συχνότητας μασάζ με δόνηση και των ήχων που περιέχουν υποηχητικές συχνότητες, βελτιώνεται η κυκλοφορία του αίματος, χαλαρώνουν οι μύες γύρω από την περιοχή των ματιών και δημιουργείται ένα ευχάριστο αίσθημα ξεκούρασης.
 • Η συσκευή iSee360 συστήνεται σε όσους πάσχουν από μυωπία, αμβλυωπία, αστιγματισμό ή πρεσβυωπία. Επίσης ενδείκνυται για όλους όσοι χρησιμοποιούν σε έντονο έργο τα μάτια τους, όπως χρήστες ηλεκτρονικών υπολογιστών, λογιστές, σχεδιαστές και μηχανικούς. Ακόμα θα ανακουφίσει με θαυμαστά αποτελέσματα, αυτούς με χρόνιους πονοκεφάλους, αϋπνίες, μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια και κακή κυκλοφορία στην περιοχή του προσώπου.
 • Λειτουργεί με 4 μπαταρίες ΑΑ (δεν συμπεριλαμβάνονται στη συσκευασία).

Η συσκευασία περιλαμβάνει: 1 μάσκα μασάζ με το χειριστήριο,  ζευγάρι ακουστικά και 1 φυλλάδιο(στα αγγλικά)

 • Εξαιρετικά ποιοτική κατασκευή 
 • Διαθέτει πολλαπλές λειτουργίες και προγράμματα. Κάνει μασάζ στην περιοχή των ματιών και του προσώπου καθώς φουσκώνει το ειδικό μαξιλάρι που έρχεται σε επαφή με την επιφάνεια του δέρματος. 
 • Με το ενσωματωμένο ενσύρματο χειριστήριο, μπορείτε να ελέγχετε το iSee-360 με μεγάλη ευκολία. 
 • Επιλέξτε τα προγράμματα ήχου, την πίεση του μασάζ, τον χρόνο ακόμα το μέγεθος και τον παλμό της δόνησης. 
 • Το «μαξιλάρι» εφαρμογής, είναι θερμαινόμενο με έλεγχο της ρύθμισης σε τρεις θέσεις, υψηλή, χαμηλή και off. 
 • Υπάρχει και η ρυθμική δόνηση με 11 διαφορετικά προγράμματα. 
 • Επίσης υπάρχουν προγράμματα ήχου, που περιλαμβάνουν lounge μουσική για απλή ξεκούραση, δύο προγράμματα μουσικής που περιέχουν παλμούς Άλφα και πέντε διαφορετικούς φυσικούς ήχους, πουλιών, νερού, κυμάτων κ.λπ (στη συσκευασία περιλαμβάνεται σετ ακουστικών).


* Το προϊόν ανήκει στην κατηγορία Stock House του afasia.gr. Είναι εξαιρετικής ποιότητας και προέρχεται από το stock της Ελληνικής εταιρείας Diamond Fitness η οποία εξειδικεύεται σε όργανα γυμναστικής και συσκευές μασάζ. Παρέχεται αποκλειστικά στους πελάτες του afasia.gr και του zougla.gr στην πραγματική τιμή κόστους. Τα προϊόν είναι απολύτως καινούργιο και η κανονική του τιμή ήταν στα 119€, ενώ έχει πουληθεί από τρίτους μέχρι και 149€!