Πάτος υποδημάτων αφρού μνήμης - Υποπτέρνιο

Προσωρινά μη διαθέσιμο
SKU
19014

Μένεις όρθιος για ώρες ή απλά σου αρέσει να απολαμβάνεις βόλτες περπατώντας, αλλά σκέφτεστε τους έντονους πόνους και την κούραση στα πόδια σου... Δεν χρειάζεται πια να υποφέρεις! Φόρεσε τα αγαπημένα σου παπούτσια άφοβα με τους πάτους υποδημάτων αφρού για την φτέρνα!

 


  • Σάββατο βράδυ και εσείς έχετε βγει φορώντας τις καινούριες σας γόβες, όμως από την ορθοστασία και την κούραση της ημέρας έχουν αρχίσει και σας πονάνε τα πόδια σας… Σε όλες μας έχει συμβεί! Μπρος τα κάλλη όμως τι είναι ο πόνος;
  • Τώρα μπορείτε να έχετε και κάλλος χωρίς πόνο με τους πάτους ειδικά κατασκευασμένους αφρό μνήμης για «καλουπώνει» το σχήμα του ποδιού σας. Λειτουργούν σαν «μαξιλαράκια» για να σας ανακουφίζουν από έντονους πόνους που μπορεί να προκύψουν στην περιοχή της φτέρνας, όπως στην περίπτωση της πτώσης του άκανθα και της πελματιαίας απονευρωσίτιδας. Ιδανικό αν η εργασία σας απαιτεί πολύωρη ορθοστασία ή χρειάζεται να περπατάτε αρκετά.
  • Οι πάτοι αφρού μνήμης εφαρμόζουν στην περιοχή της φτέρνας, και παραμένουν σταθεροί κατά το βάδισμα. Ο αφρός που χρησιμοποιείται για την κατασκευή των πάτων, είναι ιδανικός για να απορροφά τους κραδασμούς και σας προσφέρει στήριξη στις αρθρώσεις του σώματος και την σπονδυλική στήλη. Χάρη στην ιδιότητα του πάτου να «θυμάται» το πέλμα σας, οι πάτοι ανακουφίζουν από έντονη πίεση στα πόδια, φουσκάλες και πρήξιμο που μπορεί να δημιουργηθεί από πολύωρη ορθοστασία σε τακούνια ή στενά παπούτσια.
  • Περπατήστε πια ελεύθερα κι άνετα με μεγαλύτερη σταθερότητα και το κυριότερο χωρίς πόνους!

Πλεονεκτήματα:

 
Έξυπνος σχεδιασμός για άμεση ανακούφιση από πόνους στα πόδια 
Ιδανική για απορρόφηση κραδασμών  
Αντιολισθητική προστασία  
Επαναλαμβανόμενη χρήση 
  
Διατίθεται σε δύο μεγέθη: 
Μικρό: 6 * 9 εκ. (μέγιστο πάχος: 2,5 εκ.) 
Μεγάλο:  7,5 * 11,5 εκ. (μέγιστο πάχος: 2,5 εκ.)